CITROENALKATRESZ.HU

Cataclean

cataclean

citroen, renault, peugeot, dacia cataclean motoradalék

Szeretné elkerülni a költséges Katalizátorcserét?
Szeretne kevesebbet fizetni a tankolásért?
Szeretné ha Zöldkártya vizsga biztosan sikerülne?
Szeretné jelentősen javítani motorja teljesítményét?
Szeretné csökkenteni autója javítási költségeit?
És mit szólna mind ezek mellett akár 60%-kal kisebb káros anyag kibocsátáshoz?

Megtisztítja a Katalizátort, ezzel javítja a kipufogó gázok áramlását.
Akár 60%-kal csökkenti a a káros anyag kibocsátást.
Akár 60%-kal csökkenti a a Diesel füstölési értékét (K).
Megtisztítja és megelőzi a szelepek tapadását.
Segít javítani a motor teljesítőképességét és az üzemanyag fogyasztását.
A CATACLEAN teljesen szerves eredetű folyadék és környezetvédelmileg biztonságos.[/box]

A CATACLEAN nemcsak eltávolítja a korom lerakódásokat, de megelőzi a Katalizátor elszennyeződését is.

Cataclean használata:
Egyszerűen a CATACLEAN-t az üzemanyagtartályba öntve, azonnal elkezd dolgozni, megtisztítja a katalizátort és eltávolítja a kormos lerakódásokat a felületről, javítva ezzel az üzemanyag égését és a katalizátorban a káros anyagok átalakítását, megtakarítva ezzel üzemanyagot és költséges alkatrészcserét. Független laboratóriumi tesztek igazolták, hogy a CATACLEAN akár 60%-kal csökkenti a káros anyag kibocsátást.

Cataclean tesztek:
CATACLEAN-t az elmúlt több mint 3 évben folyamatosan tesztelték és igazolták hatékonyságát beleértve az MTC, Svédország független laboratóriumát is. A CATACLEAN-t a világon szabadalmi védelem alatt áll.

A legnagyobb kipufogó gáz szennyezés a motor alacsony fordulatszámán ill. alapjáratban jelentkezik. Ekkor történik a legtöbb lerakódás a katalizátorban is. System Products (a CATACLEAN angol gyártója) rendelkezik egy egész könyvtárnyi teszteredménnyel amely nyitva áll bármilyen vizsgálat vagy kutatás előtt egészen a fűnyírótól a 36 tonnás teherautóig az elmúlt több mint három évből.
Az alábbiakban néhány példa a független tesztek eredményeiből:-
Renault Twingo teszt MTC Svédország GMY 001 Benzin

citroen cataclean

A Renault Twingo-t az MTC műszerészei megvizsgálták a teszt előtt és nem találtak rajta semmilyen rendellenességet a gyenge katalizátor teljesítményen kívül.
Magyarországi teszteredmények:
Peugeot 406 1.6 benzin 1998 260e km (taxi)
Jelenség: Taxi lévén alapvetően egészséges motor, határértékek alatti káros anyag kibocsátás. A tulajdonos a munkája biztonsága és minél alacsonyabb javítási költségek érdekében szeretné tisztán tartani a taxija motorját és katalizátorát. A mérések alapján a lambda szonda egyik értéke eltért a zöldkártyához megengedett értékektől.
Történet: A járművet rendszeresen szervizelik. Az olajcsere ciklusokat betartják. A lambda értékek helyre állításához a cserét javasolták.

Kezelés: A kezelés előtt a emissziós értékek mérése megtörtént. Az üzemanyag tartályban lévő kb. 25-30 l benzinhez a CATACLEAN-t beleöntötték. Majd kb. 18-20 km normál tempójú városi autózás után az újabb mérés sorozat megdöbbentő javulást mutatott nemcsak a CO és HC, de a Lambda értékekben is. A kezelés előtti utolsó és a kezelés utáni első mérés között 23 perc telt el.

Citroen Cataclean adalékanyag

Eredmény: A járása csöndesebbé, egyenletesebbé vált. A lambda értékek az előírt 1,0 ± 0,03 Káros anyag kibocsátása 58%-al csökkent, két héttel később a zöldkártya vizsgán sikeresen teljesített az autó.

Ford Escort 1.8 TD (103 e. km) (1996-os évjárat)
Jelenség: fojtott, egyenetlen járás, erőtlen motor, gyenge gyorsulás, a normálisnál magasabb fogyasztás (7.4 l/100 km), rendkívül magas füstölési értékek.
Történet: A jelenség okát egyetlen szerviz sem tudta felszámolni, a katalizátor eltömődését valószínűsítették. Cseréjét javasolták (gyári csere 110.e Ft).

A járművet rendszeresen más gyártók üzemanyag és olaj adalékával kezelték.
Kezelés: A kezelés előtt a füstölési értékek mérése megtörtént. Az üzemanyag tartályban lévő kb. 15 l gázolajhoz a CATACLEAN-t beleöntötték. Majd kb. 8 km normál tempójú városi autózás felénél a motor 3-4 erőteljes rántás után „életre kelt”, dinamikusan gyorsult. Az út végén az újabb mérés sorozat megdöbbentő javulást mutatott a füstölési értékekben. A kezelés előtti utolsó és a kezelés utáni első mérés között 17 perc telt el.

cataclean Citroen, Cataclean adalékanyag Citroenhez

Eredmény: Az autó visszanyerte a régi gyorsulását, teljesítményét és üzemanyag fogyasztása a normális 5.5 l/100 km szintre állt vissza. A járása kisimult, egyenletesé vált, Káros anyag kibocsátása 70%-al csökkent (6 hónappal későbbi eredményekkel összesen 79%).

VW Golf Syncro 1.8 benzin 1990, 183.000 km
Jelenség: Egyenetlen járás, rossz emissziós és lambda értékek .
Történet: A tulajdonos 3 hónappal a teszt előtt vásárolta az autót. Szerviz története ill. az autó általános állapota nem ismert.

Kezelés: A kezelés előtt a emissziós értékek mérése megtörtént.
Az üzemanyag tartályban lévő kb. 25-30 l benzinhez a CATACLEAN-t beleöntötték. Majd kb. 5 percig a mérő álláson 2500-3000/min fordulaton történt járatás után az újabb mérés sorozat jelentős javulást mutatott. A kezelés előtti utolsó és a kezelés utáni első mérés között 6 perc telt el.

cataclean Citroen, Cataclean adalékanyag Citroenhez

Eredmény: A járása csöndesebbé, egyenletesebbé vált. A lambda értékek az előírt 1,0 ±0,03-hoz közelítettek Káros anyag kibocsátása 69%-al csökkent, másfél héttel későbbi mérések szerint összesen 79%-os javulás volt észlelhető.

Bővebb információkért vagy a termék beszerzését illetően kérjük keresse fel boltunkat!